Varend op safari

De meest ontspannen manier om op safari te gaan is de safariboot. Als je inscheept op één van de boten vaart de kapitein je over de wateren van Afrika. De boten 'Livingstone' en 'Stanley' zijn vernoemd naar de beroemde ontdekkingsreizigers. Tijdens de boottocht van ongeveer 30 minuten wijst de ranger aan boord je op allerlei dieren die vanaf de boot te zien zijn, zoals neushoorns, ringstaartmaki's en apen. De safariboot vaart heen en weer tussen het Safarirestaurant bij de ingang en het Kongo Restaurant aan de andere kant van het park. Op één van deze plekken aangekomen kun je kiezen uit één van de andere safari-mogelijkheden.

Vaartijden safariboot

De safariboot vaart op vaste tijden. In de winterperiode zijn de 'Stanley' en 'Livingstone' niet in de vaart. Van 22 maart t/m 2 november 2014 kun je weer op ontdekkingstocht naar het hart van Afrika. Een tocht met één van de boten is bij de prijs van je ticket inbegrepen.

Safariboot exclusief

Het is ook mogelijk om de safariboot exclusief voor je gezelschap te reserveren. Per rondvaart (circa 30 min.) betaal je vanaf € 150,- inclusief ranger die je alles vertelt over de dieren die rond en in het water leven. Bel voor meer informatie de Afdeling Reserveringen via 0900-0200 (€ 0,10 p.m.).

Safari's combineren

Beestachtig avontuurlijk is het om verschillende safarivormen te combineren. Start met de autosafari, stap achter in het park in de bus, scheep vervolgens in op de safariboot en sluit een dagje safaripark al wandelend af. Zo weet je zeker dat je zo veel mogelijk wildlife ontmoet. Al deze safariroutes zitten bij de entreeprijs inbegrepen.

Bekijk hieronder het filmpje van de Bootsafari
 

Parkinformatie
 

Openingstijden
365 dagen per jaar open!
April:
10.00 - 17.00 uur
Bekijk alle openingstijden

Entreeprijzen zomer
(22-03-2014 t/m 02-11-2014)
Vanaf 3 jaar: € 22,50
Online: € 1,50 kortingContact
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 0900-2335732 (€ 0,15 p.m.)
Contactformulier

Download de folder (PDF 7,8MB)