Bussafari

Anti lopen? Stap in de safaribus voor een leerzame gamedrive! Een ranger kan al jouw vragen over de dieren beantwoorden terwijl je een rit maakt langs zebra's, struisvogels, gnoes en jachtluipaarden. De ranger heeft allerlei materialen bij zich zoals hoorns, geweien, vacht en zelfs poep! Spannend, leerzaam en soms een beetje geurig dus!

Stap in voor een gamedrive

Er zijn twee routes met de safaribus. De ene route gaat van de ingang naar het Kongo Restaurant. Op deze route vind je onder andere de zebra’s, gnoe’s, jachtluipaarden, neushoorns, struisvogels en nyala’s. Bij het Kongo Restaurant vind je de roofvogelshow (van 1 april t/m 30 oktober) en de aanlegsteiger van de safariboot. Je kunt vanaf dit restaurant ook kiezen voor de wandelsafari of de tweede route met de safaribus.

Twee routes safaribus

Deze tweede route gaat van het Kongo Restaurant terug naar de ingang. Hier vind je onder andere Pater Davidsherten, saruskraanvogels, leeuwen, giraffes en zwarte paardantilopen. Twee totaal verschillende routes die allebei ongeveer 45 minuten duren en bij de prijs van je ticket zijn inbegrepen. Buggy’s en rolstoelen (m.u.v. elektrische) kunnen in de meeste gevallen mee in de bus.

Safaribus en ranger exclusief

Voor je bedrijfsfeest, familie-uitje of schoolreis kun je één of meerdere bussen exclusief voor uw gezelschap reserveren. Het is ook mogelijk om een ranger op de eigen touringcar te reserveren.

Safari's combineren

Beestachtig avontuurlijk is het om verschillende safarivormen eindeloos te combineren. Start met een autosafari, stap achter in het park in de bus, scheep vervolgens in op de safariboot en sluit een dagje safaripark al wandelend af. Zo weet je zeker dat je zo veel mogelijk wildlife ontmoet. Al deze safariroutes zitten bij de entreeprijs inbegrepen. Vergeet je auto aan het eind van de dag niet mee te nemen!

Bekijk hieronder het filmpje van de Bussafari
 

>

Parkinformatie
 

Openingstijden
365 dagen per jaar open!
April:
10.00 - 17.00 uur
Bekijk alle openingstijden

Entreeprijzen zomer
(22-03-2014 t/m 02-11-2014)
Vanaf 3 jaar: € 22,50
Online: € 1,50 korting



Contact
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 0900-2335732 (€ 0,15 p.m.)
Contactformulier

Download de folder (PDF 7,8MB)