Autosafari

Liever met de eigen auto op avontuur? Ook dát kan in Safaripark Beekse Bergen. Gewoon in je eigen tempo door het wildlife park en genieten van de prachtige vergezichten over de savannes vol Afrikaanse dieren. Pas op voor overstekende zebra's en nieuwsgierige giraffen. En uiteraard: raampjes dicht, niet voeren en vooral niet uitstappen.

Gordel om en genieten

Ook dieren waar je het niet van verwacht kunnen gevaarlijk zijn. Halverwege de spannende autoroute ben je achterin het park bij het Kongo Restaurant, waar je uit de auto kunt om onder het genot van een hapje en een drankje na te genieten van bijvoorbeeld de zebra’s, gnoe’s, jachtluipaarden en neushoorns die je onderweg bent tegengekomen. Vergeet niet het tweede gedeelte van de autosafari te doen met onder andere zwarte paardantilopen, leeuwen en giraffes. Let op: Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de autosafari.

Safari's combineren

Beestachtig avontuurlijk is het om verschillende safarivormen te combineren. Start met een flinke wandeltocht, stap achter in het park in de bus, scheep vervolgens in op de safariboot en sluit een dagje safaripark al wandelend af. Zo weet je zeker dat je zo veel mogelijk wildlife ontmoet. Al deze safariroutes zitten bij de entreeprijs inbegrepen.Bekijk hieronder het filmpje van de Autosafari
 

Parkinformatie
 

Openingstijden
365 dagen per jaar open!
April:
10.00 - 17.00 uur
Bekijk alle openingstijden

Entreeprijzen zomer
(22-03-2014 t/m 02-11-2014)
Vanaf 3 jaar: € 22,50
Online: € 1,50 kortingContact
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 0900-2335732 (€ 0,15 p.m.)
Contactformulier

Download de folder (PDF 7,8MB)