Fotowedstrijd

Meedoen aan onze fotowedstrijd

Ben jij ook al op safari geweest én houd je van foto's maken? Stuur dan jouw beestachtig mooie safarifoto – van de dieren, rangers of het complete park – in en maak kans op een superprijs!

Klik hier om je foto naar Safaripark Beekse Bergen te sturen!

Publiekswinnaar van de maand!

Er is een maandelijkse trekking van de mooiste foto. Na het insturen van foto's kunnen deze kosteloos gebruikt worden door Libéma, exploitant van Safaripark Beekse Bergen. Per gast mogen maximaal 3 foto's per wedstrijd worden ingestuurd met een maximale grootte van 10 MB. Foto's waarin elementen door middel van een fotobewerkingsprogramma zijn toegevoegd, zoals een watermerk, kunnen uitgesloten worden van deelname. Safaripark Beekse Bergen maakt iedere maand de prijswinnaar bekend (uiterlijk 2 maanden na het insturen van de foto). Over de uitslag kan helaas niet worden gecorrespondeerd.

De foto met de meeste stemmen aan het einde van de maand wint de wedstrijd. Safaripark Beekse Bergen heeft geen invloed op zowel het verloop van de stemmen als op het bepalen van de winnende foto.

De winnaar van de maand april kun je hier vinden.

Nieuw: Jurywinnaar per kwartaal!

Naast de winnaar van de maand zal er vanaf heden ook per kwartaal een jurywinnaar zijn. Deze winnaar wordt door een jury van Safaripark Beekse Bergen gekozen. Dit betekent dat er in de maanden maart, juni, september en december een extra winnaar bekend zal worden gemaakt. Je hebt nu dus nog meer kans om te winnen! Ook over deze uitslag kan helaas niet worden gecorrespondeerd. 

Bekijk de inzendingen