Trouwen: bruiloft tussen de Afrikaanse dieren

Safaripark Beekse Bergen maakt van jullie bruiloft een onvergetelijke dag! In overleg met jullie stellen we graag een programma op maat samen waarin zelfs een plechtigheid op de safariboot, een diner met uitzicht op de Afrikaanse dieren en een themafeest in het Safari Restaurant tot de mogelijkheden behoren.

Sfeervolle trouwlocaties

Voor de huwelijksvoltrekking heeft Safaripark Beekse Bergen de mooiste plekjes uitgezocht:

  • Safari Restaurant: de plechtigheid vindt plaats in het sfeervolle Safari Restaurant met een prachtig uitzicht op het eiland van de chimpansees en op de achtergrond de zebra's.
  • Safariboot: nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven kunnen jullie op het dek proosten, terwijl je uitzicht hebt op de vlakte met neushoorns en watoessirunderen.
  • Afrikadorp: de plechtigheid kan ook, geheel in Afrikaanse sfeer, plaatsvinden onder een stro-overkapping in het Afrikadorp.
  • The Cabin: Tijdens de ceremonie kijken jullie uit over het prachtige Victoriameer, met op de achtergrond de knusse blokhut, The Cabin. Een mooi afgezonderde locatie op steenworp afstand van het safaripark. 
  • The Lodge: Onder deze mooie grote houten overkapping, net buiten het safaripark geven jullie elkaar het ja-woord. Een sfeervolle locatie die zowel met goed als met minder weer een zitplaats biedt aan maximaal 70 gasten. 

Breid je trouwdag uit

Uiteraard zijn er talloze Afrikaanse mogelijkheden voor de aankleding van jullie bruiloft. Wat te denken van een Afrikaanse bruidstaart met safaricocktail, een themasafari voor al uw daggasten, een huwelijksfeest in een van de sfeervolle locaties van Event Center Beekse Bergen, een Afrikaanse braai voor familie en vrienden en in stijl afsluiten met een overnachting in een comfortabele jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen? De keuze is aan jullie!

Informatie & reserveringen

Voor meer informatie over de verschillende arrangementen en locaties kun je een mail sturen naar eventcenter@beeksebergen.nl of telefonisch contact opnemen via 013-5491207.

Volg ons op Facebook