Strik je veters en wandel door Afrika!

Avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor de spannende wandelsafari. De kilometerslange route kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Maak een 'lekkere-trek-stop' in het Afrikadorp en sta oog in oog met hyena's, neushoorns en gorilla's. Langs de route staan borden die je meer vertellen over alle dieren en vind je speeltoestellen voor eindeloze speelpret. Plek om te onthouden: de savanne met zebra's, giraffen en buffels. Bij het Kongo Restaurant aangekomen kun je uiteraard weer kiezen voor de safaribus, de safariboot of via een andere wandelroute terug te lopen.

Wandelsafari met ranger

Voor ieder gezelschap is het mogelijk de wandelsafari met een ervaren ranger te maken. Dit kan zowel tijdens als buiten de openingstijden. Zo leer je nog meer over alle dieren in het Safaripark. Als je hiervan gebruik wilt maken, dien je de ranger wel vooraf (minimaal 3 dagen voor je komst) te reserveren. De kosten van een ranger bedragen vanaf € 90 voor een wandeling van ongeveer 2 uur met maximaal 25 deelnemers. Voor grotere groepen kun je uiteraard meerdere rangers reserveren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Afdeling Reserveringen via 0900-0200 (€ 0,10 p.m.).

Voederpresentaties

Langs de wandelroute worden er ook voederpresentaties gegeven. Dan kom je meer te weten of het eetgedrag van de dieren. Meer informatie en voedertijden kun je vinden bij voederpresentaties.

Safari's combineren

Beestachtig avontuurlijk is het om verschillende safarivormen te combineren. Start met de autosafari, stap achter in het park in de bus, scheep vervolgens in op de safariboot en sluit een dagje safaripark al wandelend af. Zo weet je zeker dat je zo veel mogelijk wildlife ontmoet. Al deze safariroutes zitten bij de entreeprijs inbegrepen.


Bekijk hieronder het filmpje van de Wandelsafari
 

Parkinformatie
 

Openingstijden
365 dagen per jaar open!
April:
10.00 - 17.00 uur
Bekijk alle openingstijden

Entreeprijzen zomer
(22-03-2014 t/m 02-11-2014)
Vanaf 3 jaar: € 22,50
Online: € 1,50 kortingContact
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 0900-2335732 (€ 0,15 p.m.)
Contactformulier

Download de folder (PDF 7,8MB)