Wandelsafari

Beleef een avontuurlijke wandeling door Afrika. Langs de route staan borden die je meer vertellen over alle dieren en ook vind je er diverse speeltoestellen. Daarnaast zijn er roofvogelshows en voederpresentaties te bekijken langs de wandelroute.

» Bekijk wandelsafari

Bussafari

Stap in de safaribus voor een onvergetelijke rit door Afrika! De safaribus wordt begeleid door een ranger die antwoord geeft op al je vragen en uitleg geeft met voorwerpen zoals geweien, terwijl je een rit maakt langs de zebra’s, struisvogels, gnoes en jachtluipaarden.

» Bekijk bussafari

Bootsafari

Even lekker ontspannen? Tijdens de bootsafari vaar je over de wateren van Afrika. De schepen 'Stanley' en 'Livingstone' nemen je mee op safari, terwijl een ranger vertelt over de dieren die aan wal te zien zijn. Zo ontmoet je onder andere neushoorns, ringstaartmaki’s en apen.

» Bekijk bootsafari

Autosafari

Liever met de eigen auto op avontuur? Ook dat kan! Geniet in je eigen tempo van de prachtige savannes vol Afrikaanse dieren. Jachtluipaarden sluipen langs de auto, overstekende zebra’s tonen hun strepen en nieuwsgierige giraffen komen een kijkje nemen!

» Bekijk autosafari